فواید سلامتی و موارد مصرف روغن ماهی

فواید سلامتی روغن ماهی عبارتند از توانایی آن در کاهش وزن، بارداری سالم، باروری و مراقبت از پوست (مخصوصاً برای پسوریازیس و آکنه). همچنین در درمان بسیاری از بیماری‌های قلبی، کلسترول بالا، افسردگی، اضطراب، ADHD، سیستم ایمنی ضعیف، سرطان، دیابت، سرگیجه، آرتریت، IBD، ایدز، بیماری آلزایمر، اختلالات چشم، دژنراسیون ماکولا و زخم مفید است.
اکثر فواید سلامتی روغن ماهی را می‌توان به وجود اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ همچون دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) و ایکوزاپنتانوییک اسید (EPA) نسبت داد. دیگر اسیدهای چرب ضروری مفید در روغن ماهی شامل اسید آلفا لینولنیک یا ALA و اسید گاما لینولنیک یا GLA می‌باشند.

 

روغن ماهی

در حالی که روغن ماهی خواص سودمند بسیار زیادی دارد، موارد مصرف احتمالی آن نیز بسیار زیاد است و البته همه آنها صحیح نیستند، بنابراین هنگام مطالعه تاریخچه این روغن مفید، باید مراقب باشید. تولید کنندگان روغن ماهی تلاش کرده‌اند تا آن را به عنوان درمانی برای تقریباً هر چیزی به بازار عرضه کنند. در زیر، ما فواید اثبات شده روغن ماهی را بررسی خواهیم کرد که برخی از آنها بر اساس شواهد علمی قطعی هستند، در حالی که برخی دیگر تنها بر اساس مطالعات حیوانی هستند. پیشنهاد می‌کنیم که خوانندگان قبل از تصمیم گیری آگاهانه به طور کامل اطلاعات کسب کنند و تحت تأثیر تبلیغات منفی و مثبت در مورد کاربردهای مطلوب روغن ماهی قرار نگیرند.
گونه‌های مختلف ماهی که منبع خوبی از روغن هستند و معمولاً یافت می‌شوند عبارتند از ماهی خال خالی، ماهی قزل آلا، شاه ماهی، ساردین‌ها، شمشیر ماهی، صدف‌ها، تن باله دراز، تن باله آبی، تن زرد باله، سپرباله، موتوماهیان و سالمون. کیفیت روغن ماهی به میزان زیادی بستگی به نوع ماهی دارد که از آن گرفته شده است.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *